Családireceptkönyv.hu

Piros aranykrém Valitól


Írta:

Nehézség: Közepes
print

Hozzávalók:


2 kg szép piros paprika én KÁPIA paprikát használtam szép bordót és jó húsost..
1-3 db csípős... ki hogy szereti
4 fej hagyma
5 db szép piros érett paradicsom
1,5 dl olaj
1 ek só

Elkészítés:


Ezeket mindet feldarabolva egy nagyobb lábosba teszem... alaposan szét főzöm... botmixerrel mixelem... jó krémessé teszem... mehet vissza a tűzre... most már tenni kell rá egy fedőt mert fröcsög...felfőzőm... megint mixelem alaposan... mikor jó krémes mehet vissza a tűzre... addig főzöm kevergetve míg el nem érem a kívánt sűrűséget...mostanában még le is passzírozom, így tényleg tökéletes....... kifőzött üvegekbe rakom...nekem a kamrába vannak... felbontás után hűtőbe kell tárolni...

Trükkök, tippek, praktikák:


Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Gyros fűszerkeverék
Gyros fűszerkeverék

A gyros fűszerkeverék nélkülözhetetlen alapja a közkedvelt görög ételnek, a gyrosnak. Egyszerű, mindennapos fűszerekből könnyen összeállítható otthon is. Az otthoni változatban a s...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Spárga hollandi mártással -sült oldalassal
Spárga hollandi mártással -sült oldalassal

--A spárgát megmossuk, eltávolítjuk a fás végeket. --Egy sütőpapírral bélelt tepsiben elrendezgetjük, meglocsoljuk olívaolajjal, sózzuk, borsozzuk, majd a 180 fokra előmelegített...

Elkészítési idő: 30
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Anikó
106. Kovász tárolása
106. Kovász tárolása

kovaszlabor.blog.hu/

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar TORTILLA CHIPS
TORTILLA CHIPS

ezekből egy tésztát gyúrok... 20 percig hagyom pihenni nagyon vékonyra kinyújtottam... derelye vágóval felvagdaltam... és forró olajban kisütöttem...gyorsan sül

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk