2 kg szép piros paprika én KÁPIA paprikát használtam szép bordót és jó húsost..
1-3 db csípős... ki hogy szereti
4 fej hagyma
5 db szép piros érett paradicsom
1,5 dl olaj
1 ek só
Ezeket mindet feldarabolva egy nagyobb lábosba teszem... alaposan szét főzöm... botmixerrel mixelem... jó krémessé teszem... mehet vissza a tűzre... most már tenni kell rá egy fedőt mert fröcsög...felfőzőm... megint mixelem alaposan... mikor jó krémes mehet vissza a tűzre... addig főzöm kevergetve míg el nem érem a kívánt sűrűséget...mostanában még le is passzírozom, így tényleg tökéletes....... kifőzött üvegekbe rakom...nekem a kamrába vannak... felbontás után hűtőbe kell tárolni...
http://borosvalikonyhaja.blogspot.co.uk/2015/12/piros-aranykrem-minden-adalek-es.html
Das Fleisch in mundgerechte Stücke schneiden, die Paprika und die Frühlingszwiebeln ebenfalls klein schneiden. Den Knoblauch hacken. Dann die Currypaste im Wok anbraten, sodass...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű--A padlizsánt megmossuk( én megpucoltam ), majd szeletekre vágjuk. ---Besózzuk, majd hagyjuk egy darabig állni --. Utána az olajba belekeverjük a fűszereket, és a padlizsán darab...
Elkészítési idő: 30 Nehézség: KönnyűA virslit hideg vízben felteszem főni, épp, hogy felrottyan, már ki is veszem, hűtöm. 4-5 fej hagymát felvágok, sózom, a virsli főzővizével forrázom, kicsit állni hagyom benne. Add...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű