Családireceptkönyv.hu

LEVENDULÁS FŰSZERSÓ


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 evőkanál szárított bazsalikom
1 evőkanál szárított majoránna
3 szál friss kakukkfű
3 db babérlevél
1 narancs héja
1 evőkanál levendulavirág
1 evőkanál édesköménymag
30 dkg durvaszemcsés só

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Tojáskrém
Tojáskrém

Tegyük fel a tojásokat főni. Ha megfőttek, hűtsük le őket langyosra, majd óvatosan szedjük le a héjukat. Mossuk meg őket, és válasszuk szét a sárgáját a fehérjétől. A sárgáját törj...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Zsuzsa
Töltött gomba
Töltött gomba

A hagymát apróra vágjuk, kevés olajon üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk a darált húst, amikor a hús szinte mindenhol fehér, teszünk hozzá sót, borsot, pici őrölt pirospaprikát. Felön...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Judy
Pupusas
Pupusas

1. A tészta hozzávalóit egy tálban jól összegyúrjuk. Hagyjuk picit pihenni, pont elég neki annyi pihenő míg a tölteléket elkészítjük. 2. A bacon szalonnát egy kicsit megpirítjuk....

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Diána
Polenta padlizsánnal
Polenta padlizsánnal

Először elkészítjük a polentát, azaz kukorica kását, ehhez a vizet felforraljuk, beleszórjuk a kukoricadarát, közben keverjük, hogy össze ne csomósodjon. 30-40 percig főzzük, közbe...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk