50 dkg gomba
1 fej vöröshagyma
házi paradicsompüré
4 db citromkarika
eritrit vagy édesítő
babérlevél
kakukkfű
só
A vöröshagymát félkarikákra szeleteljük, majd forró zsíron megfuttatjuk és rádobjuk a felszeletelt gombát, megsózzuk.
Amikor már a gomba levet engedett felöntjük pici vízzel, hozzákeverjük a paradicsompürét, beledobjuk a citromkarikákat, 2-3 babérlevelet és kakukkfűvel valamint egy kis édesítővel ízesítjük.
Lassan, kb.:30-35 perc alatt sűrűre főzzük. Jól lehűtve tálaljuk.
Csak 1 ötlet: pikánsabb íz verziót érhetünk el, ha egy gerezd zúzott fokhagymát,esetleg chilit is teszünk hozzá.
Pirítóssal Isteni finom!
A krumplit és a sárgarépát vágd apró kockákra, majd a zöldborsóval egyetemben külön-külön főzd meg őket. A tejfölt a majonézzel és a mustárral keverd össze. Ebbe a mártásba keverd...
Elkészítési idő: 1 óra15 perc Nehézség: KönnyűA sütőt előmelegítjük kb.180 fokra. A főtt tojásokat hosszában kettévágjuk, a tojássárgákat kiszedjük. A tojássárgát, a tejfölt, a sót, az őröltborsot, a tonhalat és az apróra vá...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA paradicsomokat félbe vágjuk. A római salátát közepes darabokra tépkedjük. A tojásokat keményre főzzük, majd miután megpucoltuk, negyedeljük őket. A bacont ropogósra sütjük, mik...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű