Összesen 1 kg hús volt ebből 4 darab csirke felső comb filézve a többi az csirkemell.
Ezeket én feldaraboltam, ahol lehet kihúztam az inakat... beleraktam egy késes aprítóba és pulzálva többször alaposan összepépesítettem... eddig semmit nem adtam hozzá... 2 dkg sót, egy kávéskanál fehér bors, fél kávéskanál őrölt szerecsendió virág, fél kávéskanál gyömbér, 1 kávéskanál piros paprika... ezeket 2 dl jéghideg vízzel együtt a péphez tettem... ekkor újra pulzálva alaposan megjárattam a késes aprítót... egy jó lágy masszát kell kapni...ha nem elég lágy még mehet hozzá nagyon hideg víz, majdnem jeges legyen...ezt a masszát tettem bele egy eldobható habzsákba aminek a végét kivágtam... és egy levágott tölcsér csőrét dugtam bele, erre a juh belet könnyen fel lehetett húzni...ezzel töltöttem meg... mikor készen voltam70 fokon 25 percig abáltam, majd fel lógattam szikkadni
A csirkemellet 4 szeletbe vágjuk, sózzuk, borsozzuk és megforgatjuk 3 evőkanál lisztben. Egy nagy tálban elkeverjük a tojást, vizet, tejet, sót. Csomómentesre keverjük benne a lisz...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűAz apróra vágott hagymát kevés olajon megpirítom, majd hozzáteszem a kis kockákra vágott húst. A húst nagy lángon forgatom. Ha megpirult, akkor hozzáteszem a zöldségkeveréket és az...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű--A ketchupot és a mustárt összekeverjük az oregánóval, zúzott fokhagymával, sóval és olajjal. -. A csirkemell filéket felszeleteljük, beletesszük a fűszeres pácba, majd összefor...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KözepesA csirkecombokat besózzuk, borsozzuk, és a bőre alá ügyesen rozmaringlevélkéket teszük és két-két darab nagyon vékony karika citromot (ha „félünk” a savanyúságától, akkor egy kar...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű