50 dkg csirkemell, 10 dkg húsos szalonna, 10 dkg füstölt sajt belereszelve, 2 gerezd fokhagyma
Só, bors, színesbors durvára őrölve.1 kk pirospaprika.
Ledarálni,vösszedolgozni, rúdba formázni, alufóliába (3 réteg) jól betekerni, szorosra, mint így szaloncukrot. Tepsibe vizet önteni, 1 óra sütés 180-190 fokon. Mikor kész, kivenni az alufóliából, és mígkenni paprikás olivaolajjal.
1. A rizst és a felszeletelt csirkét egy tálba tesszük. 2. A hagymát, a mozzarellát apróra vagdossuk és a felvert tojáshoz keverjük és fűszerezzük. 3. A rizzsel jól összedo...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. Akármelyik változat készítése mellett is döntöttünk, a csirkeszárnyakat, ha maradt volna rajtuk szőr vagy toll, lekapargatjuk, majd hegyes végeiket is lecsapjuk. Leöblítjük, les...
Elkészítési idő: 1,5 h Nehézség: KözepesA megtisztított burgonyát felvagdossuk és olajjal kikent tepsibe tesszük. A húsokat átkenjük sóval és borssal, rátesszük a burgonyára. A paradicsomot a fokhagymával együtt összetur...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű- A pulykacombokat fokhagymával sűrűn(!!) megspékeljük. Egy combhoz egy fej fokhagyma elmegy. - A pulykacombokat délól estig enyhén sós tejben többször megforgatva áztatjuk. - Es...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: Közepes