3 közepes gombafej, megtisztítva
fél citrom leve
só
A krémhez:
3 dkg vaj
fél csokor tárkony, finomra aprítva
fél csokor petrezselyem, finomra aprítva
fél csokor metélőhagyma, finomra aprítva
2 főtt tojás, lereszelve
1 piros húsú paprika, kis kockákra vágva
A megtisztított gombafejeket sós citromos vízben leforrázzuk, majd lecsepegtetjük és leszárítjuk A vajat habosra kikeverjük, és a finomra aprított zöld fűszerekkel összedolgozzuk, majd a reszelt tojást beleforgatjuk. A krémet csillagcsöves nyomózsákba tesszük és a gombafejekbe töltjük a masszát. Piros színű paprikakockákkal megszórva és metélőhagymával díszítve tálaljuk.
A cukkinit alaposan megmossuk, az elejét és a végét levágjuk. Hosszában először ketté- majd a feleket még háromfelé vágjuk, majd keresztben közepesen apró kockákra vágjuk. A fel...
Elkészítési idő: 35 percElőször a tölteléket készítjük el. A szalonnát késes aprítógépben felaprítjuk, elkeverjük a túróval és annyi tejföllel, hogy sűrű krém legyen belőle. Borssal ízesítjük, és ha szük...
Elkészítési idő: