3 közepes gombafej, megtisztítva
fél citrom leve
só
A krémhez:
3 dkg vaj
fél csokor tárkony, finomra aprítva
fél csokor petrezselyem, finomra aprítva
fél csokor metélőhagyma, finomra aprítva
2 főtt tojás, lereszelve
1 piros húsú paprika, kis kockákra vágva
A megtisztított gombafejeket sós citromos vízben leforrázzuk, majd lecsepegtetjük és leszárítjuk A vajat habosra kikeverjük, és a finomra aprított zöld fűszerekkel összedolgozzuk, majd a reszelt tojást beleforgatjuk. A krémet csillagcsöves nyomózsákba tesszük és a gombafejekbe töltjük a masszát. Piros színű paprikakockákkal megszórva és metélőhagymával díszítve tálaljuk.
1. A spenótleveleket forrásban lévő vízbe dobjuk és ahogy megpuhul - max. 1 perc - vegyük ki, majd tegyük félre lecsurogni egy szűrőn. Én most bébispenótot használtam, de persze si...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KönnyűPREPARATION 1. Remove each end of the zucchinis and use a cheese grater to shred into a large mixing bowl. 2. Sprinkle salt over shredded zucchini, toss, and let rest for 20 min...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA káposztát tisztítsd meg, a torzsát távolítsd el, majd vágd nagyjából egységes méretű csíkokra vagy kockákra. Ezután a hagymát kockázd fel, majd egy lábasban pirítsd üvegesre véko...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: Könnyű