6-8 db paradicsom
2 csomag mozzarella
oregáno
bazsalikom
olívaolaj
só, bors
A paradicsomot ujjnyi szeletekre, a mozarella golyót fél centis szeletekre vágjuk. Egy tepsit kibélelünk sütőpapírral és sorba elhelyezzük rajta a paradicsom szeleteket, enyhén sózzuk, borsozzuk, majd megszórjuk oregánóval, ráhelyezzük a mozarellát, majd azt bazsalikommal ízesítjük és minden egyes szeletre egy csepp olívát csepegtetünk. Előmelegített sütőbe tesszük, majd pár perc alatt készre sütjük, akkor kész , ha a mozarella egy kicsit rápirul a paradicsomra.
Sós vízben megfőzzük a rózsáira szedett karfiolt. A hagymát felkockázzuk és olajon megfonnyasztjuk. A kenyeret vízbe áztatjuk. Amikor a karfiol kihűlt, összekeverjük a fűs...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés Másfélszeres mennyiségű forró alaplevet öntünk a kusz-kuszra, tíz percre lefedjük, közben villával néha "átfésüljük", hogy levegő jusson a szemek közé. Amikor puha, hoz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA cukkinit egy nagyobb lyukú reszelőn lereszeljük, besózzuk, majd 15-20 percre állni hagyjuk, amíg levet ereszt. Kinyomkodjuk a levét, hozzáadjuk a tojásokat, a feldarabolt újha...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KönnyűA tojást egy nagy tálban felverjük, hozzáadjuk a sütőporos lisztet, simára keverjük, majd a cukkinit, a hagymát a szalonnát, a sajtot és az olajat is hozzáadjuk és jól összedolgozz...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz