Gomba
Cottage cheese (zsírszegény túró)
bors
fokhagyma
vöröshagyma
piros paprika
light mozarella
A gombafejeket alaposan megmossuk, meghámozzuk. A cottage cheese-t borssal, fokhagymával és apróra vágott vöröshagymával, vmint piros paprikával fűszerezzük. Megtöltjük a "kibelezett" gombafejeket és tetejére light mozarellát reszelünk. Fóliába csomagoljuk és sütőben kb. 20 perc alatt puhára sütjük. Ha puha, kicsomagoljuk a fóliából, és pár percig tovább sütjük , amíg a sajt meg nem pirul a gombafejeken.
Laskagombát pörköltnek elkészítem, megpárolom a megpucolt krumplit, keményre megfőzöm a tojásokat. A felkarikázott párolt krumplit a tepsiben elterítem a felét, ráöntöm a gombapör...
Elkészítési idő:Először a tölteléket készítjük el. A szalonnát késes aprítógépben felaprítjuk, elkeverjük a túróval és annyi tejföllel, hogy sűrű krém legyen belőle. Borssal ízesítjük, és ha szük...
Elkészítési idő:A margarint és az olajat melegítem, az előre befűszerezett zöldségeket a fokhagymával együtt a serpenyőbe helyezem, és fedő alatt megpárolom. Zacskóban sült csirkecombokhoz tál...
Elkészítési idő: