Gomba
Cottage cheese (zsírszegény túró)
bors
fokhagyma
vöröshagyma
piros paprika
light mozarella
A gombafejeket alaposan megmossuk, meghámozzuk. A cottage cheese-t borssal, fokhagymával és apróra vágott vöröshagymával, vmint piros paprikával fűszerezzük. Megtöltjük a "kibelezett" gombafejeket és tetejére light mozarellát reszelünk. Fóliába csomagoljuk és sütőben kb. 20 perc alatt puhára sütjük. Ha puha, kicsomagoljuk a fóliából, és pár percig tovább sütjük , amíg a sajt meg nem pirul a gombafejeken.
• a paszulyt megtisztítjuk (végeit lecsipegetjük, a hibásakat kiválogatjuk), feltördeljük apróbb darabokra • megmossuk és felapritjuk a paprikát és paradicsomot • megpucoljuk a h...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűHagymát, paprikát apróra vágjuk, üvegesre dinszteljük kevés olajban. Lehúzzuk a tűzről, rátesszük a pirospaprikát. Rádobjuk a felszeletelt gombát, lehámozott, felkockázott paradi...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA bacont és az újhagymát apróra vágjuk, a sajtot lereszeljük. A gombát alaposan megmossuk, szárait kiszedjük. A burgonyát nagyobb lyukú reszelőn lereszeljük. A bacont kipirítjuk é...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA tészta hozzávalóit simára keverjük el, ehhez legjobb robotgépet használni. Most következik a hűtött pihentetés, amire szánjunk legalább fél órát, de az sem baj, ha több. Végül...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű