1 nagy csomag Albert keksz
25 dkg margarin
15 dkg cukor
1 csomag vaníliás cukor
2 evőkanál kakaó
5 evőkanál liszt
1 dl kávé
2 dl tej
A cukrot, lisztet, kakaót szárazon összekeverjük, majd hozzáadjuk a tejet, és a kávét, és felfőzzük. A margarint még langyosan belekeverjük. A kekszeket egyenként összeragasztjuk, szorosan egymás mellé rakva, a maradék krémmel a tetejét megkenjük. Alufóliában 1 napig hűtőben tartjuk, hogy a keksz megpuhuljon, ferdén szeleteljük.
Egy tálban simára keverjük a tojást az édesítővel (szorbit), a vaníliás cukorral, a tejföllel és a nagy csipetnyi sóval. Hozzáöntjük a rumot, vagy pár csepp aromát, majd a sütőporo...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojások fehérjét habosra verjük a citromlével, kanalanként hozzáadva a cukrot, kemény habot készítünk belőle. Egyenként belekeverjük a sárgákat, belereszeljük a citromhéjat, és h...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sütőt bekapcsoljuk alsó-felső 180 fokra. 2. A margarint, a csipet sót, a cukrot és a túrót kikeverjük egy mixerrel. 3. Ezután hozzákeverjük a tojásokat, majd a lisztet és a süt...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítjük a tölteléket. 500 g túrót a 4 tojás sárgájával és 5 ek nádcukorral mixerrel összekeverjük (házi tojásokat használtam, azért lett szép sárga). A réteslapokat kettesével...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű