1 nagy fej hagyma
1 kanál vaj
40 dkg csirkemell
2 kanál méz
3 kanál mustár
2 dl főzőtejszín
só, bors
2 személyre. 1 nagy fej hagymát1 ek vajon ledinszteltem, rádobtam a csirkemellet, kb 40 dkg-t, fehéredésig pirítottam, arra 2 ek mézet, 3 ek mustárt, abban is jól összefőztem, besűrűsítettem, majd felhúztam 2dl tejszínnel. Só, bors. Után ízesítés, ha nem elég savanyú vagy édes. Kb: 20 perc alatt elkészült .
A szalonnát apró kockára vágjuk, zsírjára sütjük, majd hozzáadjuk a kockára vágott csirkemellet is, és addig pirítjuk, míg szép aranybarna lesz. Ha a csirke megpirult, rádobjuk a...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűElkészítés: A hagymát és a chili paprikát apróra, a szalonnát kis kockákra vágjuk A szalonnát kipirítjuk, megdinszteljük rajta a vöröshagymát. Rátesszük az átnyomott fokhagymát,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA meghámozott krumplikat egészben majdnem készre főzzük, majd félbevágjuk őket és a közepüket óvatosan kikapargatjuk. Egy sütőpapírral bélelt tepsibe rendezzük őket. Az apróra vá...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEdényt hideg vízzel közelíteni. Tejet felforralni. Búzadarát, cukrot és sót összekeverni és beleszitalni a tejbe. Megszórni a fahéjjal és vaníliával.
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: Könnyű