1 liter házi tej
1/2 kg házi túró
7dkg vaj
1 kk só
1 kk szódabikarbóna
A tejet és a túrót forrásig hevíted, aztán leszűröd és belerakod egy lábasba és hozzáadod a vajat , sót és szódabikarbónát. Lassú tűzön kevergeted és sűrű krém lesz belőle kb 7-10 perc alatt.
Ezután pedig kis tálba rakod s ki hűtöd, aztán pedig tányérra teszed és a kamrában hagyod állni egy napot.Nagyon finom és még reszelni is lehet..Egészségetekre.
Kocsit több sóval jobban ízlik.
4Zöldfűszeres panír A hagyományos panírt sok mindennel feldobhatod, az egyik legillatosabb és legízletesebb megoldás, ha kedvenc zöldfűszereiddel gazdagítod a liszt, tojás és z...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA kenyeret vízbe áztatjuk. Összedolgozzuk a hozzávalókat, a kenyérből kiszorítjuk a vizet. Olajban megsütjük.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst megtisztítjuk, 1 cm-es szeletekre vágjuk, és a felhevített kókuszzsíron megpirítjuk. Kiszedjük, félretesszük. A vöröshagymát megpucoljuk, apróra kockázzuk, a gombát felszele...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűDie Champignons putzen und achteln, den Schinken in Würfel schneiden. Zwiebel und Knoblauch fein würfeln. Gesalzenes Wasser zum Kochen bringen und die Gnocchi darin in etwa 15 Minu...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű