menu

Családireceptkönyv.hu

Amerikai palacsinta ujragondolva


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Amerikai palacsinta újra gondolva:

120 g zabpeheyliszt
30 g fehérje por
1-2 tk sütőpor
18 g édesítő (ízlés szerint több kevesebb)
diónyi kókuszzsír
1,5 dl tej
2 db tojás
1 csip. só
pici vanília őrlemény

A száraz hozzávalókat egy tálba kimérjük, összekeverjük, a tojás fehérjéket kemény habbá felverjük.Majd mehet a száraz hozzávalókhoz, a kókuszolaj, a tojás sárgák és apránként a tej.Jól kikeverjük és óvatosan, apránként hozzá adjuk a t.habot.
Teflonba kókusz zsírt hevítünk és kisütjük,

Amerikai  palacsinta ujragondolva

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Vegetáriánus,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Tök"spagetti"  FJ
Tök"spagetti" FJ

Melegítsd elő a sütőt 200 fokra. Villával bökdösd meg a tököt, majd rakd 5 percre a mikróba. Vágd félbe, és szedd ki a magokat egy kanállal. Öntsd le olajjal, sózd és borsozd. Fe...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Veres Gabi
Karfiol különlegesen
Karfiol különlegesen

A karfiolfejről leszedegetem a leveleket, a torzsájának fás részét kivágom, majd először félbe, azután nagyjából egycenti vastag szeletekre vágom.A szeletekből nagyobb rózsákra bon...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Rántott zeller sajtos bundában
Rántott zeller sajtos bundában

Előkészítés: A zellert alaposan megmossuk, sós vízben-egészben megfőzzük. Elkészítés: A zellert meghámozzuk, karikákra vágjuk. Befűszerezzük, ételízesítővel, sóval,,borssal. Hagyj...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Lencsefasírt
Lencsefasírt

A lencsét feltesszük főzni annyi vízben, hogy bőven ellepje. ( pótolni kell, mert beszívja). Ha puha, leszűrjük a levét. A felét kivesszük és összeturmixoljuk ( passzírozni is le...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk