Hozzávalók, mennyiség nélkül: csirkemell szeletek, só, bors, szárnyasokhoz való fűszerkeverék (pl. rozmaring, kakukkfű, bazsalikom, kömény, majoránna...), olaj, őszibarack befőtt, vagy nyáron kompót, trappista sajt.
A csirkemellet felszeleteltem, kiklopfoltam, sóztam, megszórtam a fűszerekkel, és rövid ideig állni hagytam. Kevés olajon elősütöttem a szeletek mindkét oldalát, majd tűzálló tálba sorakoztattam Őszibarack szeleteket sorban ráraktam .megszórtam bőségesen reszelt sajttal, és sütőbe tettem. Közepes lángos addig sütöttem, míg a sajt megolvadt rajta, és szép piros-barnára sült. Mellé valamilyen krumplis vagy rizses köret illik....
Raguhoz 1. Az apróra felkockázott hagymát kevés olajon megpároljuk, hozzáadjuk a fokhagymát is. 2. A csirkemellet egyforma kockákra vágjuk. A piruló hagymához adjuk, sózzuk, bors...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA csirkemelleket megmossuk, csíkokra vágjuk, majd egy serpenyőben kevés olívaolajon fehéredésig sütjük. Sózzuk, borsozzuk. Felöntjük fehér borral, és puhára pároljuk, majd ha a bo...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA sütőt 225ºC fokra előmelegítjük. A megtisztított burgonyát és a hagymát vékony szeletekre vágjuk, tűzálló tálba tesszük, és kissé megsózzuk. A csirkecombokat gyengén kiverjük, m...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű