30 dkg rizs
1 nagy csirkemell
40 dkg fagyasztott vegyes zöldség mix
1 dl tejföl
só
bors
A rizst megmossuk, majd sós vízben megfőzzük. Egy másik edényben puhára főzzük a húst, leszűrjük és felszeleteljük. A húst és a zöldségeket összekeverjük a megfőtt rizzsel, majd fűszerezzük. Egy hőálló edényt kikenünk olajjal és belekanalazzuk, a tetején eloszlatjuk a tejfölt és 180 fokos sütőben 15-20 percen át sütjük.
A húst megmossuk, majd nagy szeletekre vágjuk és egy tálba tesszük, ráöntjük a tejet, hozzáadunk 2 gerezd zúzott fokhagymát, lefedjük és legalább 2 órán át hűtőben pihentetjük. Így...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet felkockázzuk, fűszerezzük, átkenjük a zúzott fokhagymával, majd egy kevés olajban megpirítjuk. Amikor már majdnem kész hozzáadjuk a kockára vagdosott bacont is. Közb...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet kis kockára vágom, fűszerezem és nagyon magas lángon jól lepirítom. Amikor már minden víz elpárolgott és kezd szép aranybarna színt kapni a hús hozzáadom a petrez...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A csirkemelleket szétnyitjuk, kiklopfoljuk, sózzuk. 2. A paprikákat és az újhagymát vékony csíkokra, a sajtot és a sonkát négy szeletbe vágjuk. 3. A kiterített csirkemel...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz