500 g csirkemellfilé
1 kispohár natúr joghurt
3 db joghurtos Medvesajt
30 g zabpehely (kb. 3 ek.)
125 g Mozarella sajt
házi ételízesítő
250 g brokkoli
4-5 marék franciasaláta zöldségkeverék
A zöldségeket gőz felett kicsit megpároljuk.
A csirkemelleket, jó vékony szeletekre elvágjuk.
A jénai aljára szórjuk a zabpelyhet, ráfektetjük a hússzeletek kb. felét.
Házi ételízesítővel megszórjuk, rákanalazzuk a zöldségeket.
A Medvesajtokat rászeljük, majd a maradék hússal beborítjuk.
Megint házi ételízesítővel szórjuk, majd a joghurttal megkenjük és a mozarellát rászeljük.
Előmelegített sütőben, 180 fokon, pirosra sütjük.
A csirkét apróra vágjuk és a cukkinit lereszeljük, majd összekeverjük a fűszerekkel, a zabliszttel/zabpehellyel illetve a tojással. A hozzávalókat alaposan összedolgozzuk, majd sü...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA páclevet elkészítjük, jénai tálba tesszük a hússzeleteket, megforgatjuk a páclében, majd sütés közben is evőkanál segítségével újra és újra rálocsolunk.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűJól összekeverjük az összes hozzávalót. Veszünk egy sütőpapírt. Ráhalmozzuk a húsmasszát. Feltekerjük kolbász formára. Majd beletekerjük a lezárt sütőpapírt ezüstpapírba. Lezárjuk,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkés alaposan mossuk meg, majd töröljük szárazra. A fűszereket keverjük össze, majd a csirke belsejét, és a bőr alatti részeket alaposan szórjuk meg, dörzsöljük be a fűszerke...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű