Családireceptkönyv.hu

Sajtos zöldséges csirkemell


Írta:

Elk. idő: 40 perc
Adag: 4 adag
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


500 g csirkemellfilé
1 kispohár natúr joghurt
3 db joghurtos Medvesajt
30 g zabpehely (kb. 3 ek.)
125 g Mozarella sajt
házi ételízesítő
250 g brokkoli
4-5 marék franciasaláta zöldségkeverék

Elkészítés:


A zöldségeket gőz felett kicsit megpároljuk.
A csirkemelleket, jó vékony szeletekre elvágjuk.
A jénai aljára szórjuk a zabpelyhet, ráfektetjük a hússzeletek kb. felét.
Házi ételízesítővel megszórjuk, rákanalazzuk a zöldségeket.
A Medvesajtokat rászeljük, majd a maradék hússal beborítjuk.
Megint házi ételízesítővel szórjuk, majd a joghurttal megkenjük és a mozarellát rászeljük.
Előmelegített sütőben, 180 fokon, pirosra sütjük.

Sajtos zöldséges csirkemell

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Szárnyas Ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Adrienn
Cukkinis csirkefasírt
Cukkinis csirkefasírt

A csirkét apróra vágjuk és a cukkinit lereszeljük, majd összekeverjük a fűszerekkel, a zabliszttel/zabpehellyel illetve a tojással. A hozzávalókat alaposan összedolgozzuk, majd sü...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Írta: brigz
Juharszirupos mustáros csirke
Juharszirupos mustáros csirke

A páclevet elkészítjük, jénai tálba tesszük a hússzeleteket, megforgatjuk a páclében, majd sütés közben is evőkanál segítségével újra és újra rálocsolunk.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Receptek
H Á Z I P A R I Z E R
H Á Z I P A R I Z E R

Jól összekeverjük az összes hozzávalót. Veszünk egy sütőpapírt. Ráhalmozzuk a húsmasszát. Feltekerjük kolbász formára. Majd beletekerjük a lezárt sütőpapírt ezüstpapírba. Lezárjuk,...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Sörösdobozon sült csirke
Sörösdobozon sült csirke

A csirkés alaposan mossuk meg, majd töröljük szárazra. A fűszereket keverjük össze, majd a csirke belsejét, és a bőr alatti részeket alaposan szórjuk meg, dörzsöljük be a fűszerke...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk