• 4 szelet vékonyra vágott csirkemellfilé
• 2-3 evőkanál krémsajt
• 6 evőkanál zsemlemorzsa
• 3 gerezd fokhagyma
• 1 kiskanál őrölt pirospaprika
• 2 kiskanál felaprított petrezselyem
• 1 mokkáskanál szárított tárkony
Keverjük össze a zsemlemorzsát a felaprított petrezselyemmel, a tárkonnyal, pirospaprikával, fokhagymával. A csirkemell filéket vékonyan kenjük be a krémsajttal, majd forgassuk meg a fűszeres zsemlemorzsában. Vajjal kikent jénai tálra fektetve, forró sütőben 30 perc alatt aranysárgára sül.
A húst felszeleteljük kb. centi vastagra, kiklopfoljuk, majd besózzuk. A tejfölt, mustárt, olajat, borsot alaposan összekeverjük. A husi mindkét oldalát bekenjük ezzel a keverékk...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1 A csirkecombokat megmosom, kicsontozom, és a bőr alatti részt kicsit fellazítom - ez a legmacerásabb része az egésznek 2 A zsemléket (vagy kenyeret) pár percig kevés vízbe...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Nehéz◾️A húst megmossuk és felszeleteljük. ◾️Kicsit kiklopfoljuk, és minden szeletet ízesítünk sóval, borssal és majorannával. ◾️Ezután a sajtot annyi szeletre vágjuk, amennyi hús s...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: Közepes1. A hagymát és egy paprikát megtisztítunk, majd felvagdossuk és kevés olajon megdinszteljük, hozzáadjuk a húsokat. 2. A paradicsomot és a másik paprikát összeturmixoljuk és rá...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz