Családireceptkönyv.hu

Karácsony 🎄

Fokhagymakrém


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Házi fokhagymakrém elkészítése:
A fokhagymakrém házilag nem is lehetne egyszerűbb, mert az elkészítés mindössze annyi, hogy megpucoljuk a fokhagymát, robotgéppel pépesítjük, majd minden 20 dkg péphez hozzáadunk 4 dkg konyhasót és egy késhegnyi citromsavat. A citromsavnak mindössze annyi szerepe van, hogy nem engedi megbarnulni az idő múlásával a fokhagymát. Aki nem akarja beletenni, és nem zavarja, ha barna lesz a fokhagymakrémje egy idő után, az akár el is hagyhatja.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Savanyúságok,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Sárgabarack lekvár
Sárgabarack lekvár

A barackokat kimagozzuk megmossuk,húsdarálón ledaráljuk .Majd hozzákeverjük a zselésítőszert,és a cukrot felrakjuk főni.Ha felfőtt egy kevés ideig még főzzük ha van rajta hab azt...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Káposzta saláta
Káposzta saláta

1. A káposztát vékony metéltre vágjuk, a hagymát szintén, besózzuk és egy éjszakát vagy legalább 2-3 órát állni hagyjuk. 2. Megcsináljuk a saláta levet, víz, 1-2 kanál ecet (10%...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Sacko
Kovászos uborka fokhagymával kaporral
Kovászos uborka fokhagymával kaporral

A sót a vízzel felforraljuk és visszahűtjük langyosra. A kapor egyik felét betesszük az üveg aljába. Az uborkát megmossuk, hosszában bevágjuk 2 irányban, és szorosan az üvegbe rakj...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Haas savanyú uborka
Haas savanyú uborka

Felforraljuk a hozzávalókat és még forrón az uborkát ráöntjük

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk