Házi fokhagymakrém elkészítése:
A fokhagymakrém házilag nem is lehetne egyszerűbb, mert az elkészítés mindössze annyi, hogy megpucoljuk a fokhagymát, robotgéppel pépesítjük, majd minden 20 dkg péphez hozzáadunk 4 dkg konyhasót és egy késhegnyi citromsavat. A citromsavnak mindössze annyi szerepe van, hogy nem engedi megbarnulni az idő múlásával a fokhagymát. Aki nem akarja beletenni, és nem zavarja, ha barna lesz a fokhagymakrémje egy idő után, az akár el is hagyhatja.
A karfiolt megmosom, kis rózsákra szedem. Forrásban lévő vízbe dobom és 5 percig főzöm, majd üvegekbe szedem. 8 dl vízből, az ecetből és a fűszerekből levet főzök, amelyet azon...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűEladásra,akár műanyag kis hordókba is ! (annak a receptje)
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA káposzta külső leveleit leszedtem, megmostam, majd félbe vágtam. Az eredeti német V-gyalu (nemesacél pengékkel) segítségével vékonyra gyalultam. A vöröshagymát félbevágtam, kiv...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA megtisztított zöldségeket vékonyra szeleteljük. Az uborkát nem kell megpucolni. A felaprított zöldséget egy nagy tálba tesszük és a fűszerekkel jól összekeverjük . Az egészet áll...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű