Családireceptkönyv.hu

Fokhagymakrém


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Házi fokhagymakrém elkészítése:
A fokhagymakrém házilag nem is lehetne egyszerűbb, mert az elkészítés mindössze annyi, hogy megpucoljuk a fokhagymát, robotgéppel pépesítjük, majd minden 20 dkg péphez hozzáadunk 4 dkg konyhasót és egy késhegnyi citromsavat. A citromsavnak mindössze annyi szerepe van, hogy nem engedi megbarnulni az idő múlásával a fokhagymát. Aki nem akarja beletenni, és nem zavarja, ha barna lesz a fokhagymakrémje egy idő után, az akár el is hagyhatja.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Savanyúságok,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Mamika
Megsütve, ecetes lében érlelni.
Megsütve, ecetes lében érlelni.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Detty
Hordós savanyú
Hordós savanyú

12 liter HIDEG! vízben elkeverjük (feloldjuk) a cukrot, és a sót. Ezután belekeverjük a többi hozzávalót. A legvégén adjuk hozzá a borkénport, és gyorsan fedjük le! Így hagyjuk...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Sacko
Hordós savanyú
Hordós savanyú

12 liter HIDEG! vízben elkeverjük (feloldjuk) a cukrot, és a sót. Ezután belekeverjük a többi hozzávalót. A legvégén adjuk hozzá a borkénport, és gyorsan fedjük le! Így hagyjuk egy...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk