20 deka cukor
25 deka liszt
4 tojás
1 deci forró víz
1 deci olaj
1 vaníliás cukor
1 sütőpor
1 evőkanál kakaópor
mazsola
A tojások sárgáját a cukorral és a forró vízzel gépi habverővel habosra keverjük, majd hozzáadjuk az olajat és a vaníliás cukrot. Egy másik tálban a fehérjéket kemény habbá verjük, és két részletben összeforgatjuk a masszával. A liszthez keverjük a sütőport, ezt pedig a tésztába, majd belekeverjük a mazsolát .
Kivajazott, kilisztezett kuglófformába öntjük a tészta 2/3-ad részét, a maradékba pedig belekeverjük a kakaóport, majd ezt is a formába öntjük. Közepes hőfokra előmelegített sütőben 45-50 percig sütjük. Porcukorral meghintve tálaljuk.
Bevált recept !
Össze kell dolgozni az alap anyagokat, utánna nagyon ragadós lesz.( kókusz reszeléket ne tedd bele, csak boritashoz) Hűtőbe tettem 30 percre utánna gyúrtam a kis golyszlikat 
Elkészítési idő: no. 10 perc Nehézség: KönnyűEgy pár epret felkockázunk, majd cukor és egy pici víz hozzáadásával szirupot főzünk belőle. Miután elkészült kihűtjük. A tojások sárgáját 12 dkg cukorral turmixgéppel habosra k...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyűösszegyúrni 200 fok, gombócok, 12 perc
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA cukrot a tojássárgájával habosra keverjük, hozzá a lisztet, sütőport, mákot, tejet tesszük, és ismét keverés. A tojásfehérjét kemény habbá verjük géppel, és ezt már csak óvatosa...
Elkészítési idő: 55 perc Nehézség: Könnyű