menu

Családireceptkönyv.hu

Céklasaláta tonhallal


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


2 cékla
1 alma
1 dl natúr, zsírszegény, élőflórás joghurt
kevés citromlé
bors
20 dkg natúr tonhal

Elkészítés:


Reszeld le a céklát és héjastól az almát. Keverd össze a joghurttal és a fűszerekkel, majd hagyd állni a hűtőszekrényben. A tonhalat párold puhára, és kevés olívaolajon pirítsd meg.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Halételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Kriszta
Rák sáfrányos rizottóval (Fiala B)
Rák sáfrányos rizottóval (Fiala B)

lábosban megolvasztottam a vajat, arra rádobtam az átmosott rizottó rizst. Azt kevergetve fehérre pirítottam, aztán felöntöttem annyi húslevessel, amennyi épp ellepte, és megszórta...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Hajni
Haltekercsek sajtos besamellel
Haltekercsek sajtos besamellel

A halat megsózzuk, megborsozzuk, hosszában feltekerjük, és cérnával megkötjük. Szűrőbetétre rakjuk és gőz fölött kb. 10 percig pároljuk. Közben 5 dkg vajon a lisztet megfuttatjuk a...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Egzotikus rákkoktél
Egzotikus rákkoktél

A rákot felengedjük, lecsepegtetjük. Egy serpenyőben megolvasztjuk a vajat, és a rákot egy kevés sóval, borssal, meg a kinyomott fokhagymával közepes lángon összeforgatjuk. Ha kész...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar Vegyes halászlé
Vegyes halászlé

A vörös- és a fokhagymát aprítsd fel, és szórd a bográcsba. Tedd bele a feldarabolt kárászt és törpeharcsát, és öntsd fel két és fél liter vízzel. Ízlésed szerint sózd, borsozd, és...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk