100 g csirkemell
1 szelet teljes kiőrlésű kenyér
1 paradicsom
jégsaláta
uborka
méz
mustár
majonéz
só
olívaolaj
Egy kiskanál mézet keverjünk össze két kiskanál mustárral és kenjük be vele a megsózott csirkemellet. Egy kiskanál olívaolajon süssük ki, majd hagyjuk hűlni, amíg felszeleteljük a zöldségeket. Pirítsuk meg a kenyeret és tegyük rá a vékonyra szeletelt csirkemellet és pakoljuk meg bőségesen a zöldségekkel. Végül keverjünk ki egy kiskanál majonézt ugyanennyi mustárral és ízesítsük vele a szendvicset.
A tejfölt meglangyosítjuk hozzáadunk egy tk. cukrot, majd az élesztőt és hagyjuk felfutni. A lisztet egy tálban elmorzsoljuk a vajjal, hozzáadjuk az élesztős tejfölt, a sót, a tojá...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűÖsszevegyítjük a lisztet, a burgonyapelyhet, a sót, a sütőport és a fokhagymaport. Hozzáadjuk a felaprított hideg vajat, és elmorzsoljuk a liszttel. Ezután apránként hozzáadagolju...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csicsókát egy tál vízbe áztassuk be és zöldségkefével tisztítsuk meg. Uborkagyalun gyaluljuk le és forró olajban süssük ki.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemájat megtisztítjuk, majd feldaraboljuk. A hagymákat megtisztítjuk, és félbevágva vékonyra felszeleteljük. Az almákat megmossuk, félbevágjuk, magházukat kiemeljük, és vasta...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű