25 dkg tepertő, 5 dkg vaj vagy margarin, 4 db főtt tojás, 1 nagy fej vöröshagyma, vagy lila-hagyma, só, bors, mustár
A tepertőt ledaráljuk, a főtt tojásokat apróra vágjuk, hozzáadjuk a vajat, vöröshagymát és a fűszereket, és alaposan összekeverjük. Ha túl sűrű lenne, kevés tejföllel lazíthatjuk.
A hagymát apróra vágjuk, és olajon megpirítjuk a feldarabolt mellfilével. Hozzáadjuk a fokhagymát, majd paprikával fűszerezzük. Sózzuk, borsozzuk, majd a gombát is hozzáadjuk. 5 pe...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA burgonyát megmossuk, meghámozzuk, majd éles késsel keresztben bevagdossuk (kb. 3-4 milliméterenként). A vágatokba beletesszük a szalonnát, a sajtot és a vékonyra felszeletelt go...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A málnát tálba tesszük, ráöntünk 150 g cukrot, rálocsoljuk a lime levét, összekeverjük és lefedve hűtőbe tesszük két órára. Félóránként kivesszük és átkeverjük. 2. A két ó...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA burgonyát héjában megfőzzük, meghámozzuk, és még forrón áttörjük. Amikor kihűlt, megsózzuk, reszelt szerecsendióval fűszerezzük, majd a tojással meg a liszttel összegyúrjuk. A ko...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű