1/2 kg új burgonya
1/2kg liszt
3 tojás
1/2l tej vagy aludt tej,kefir
só
zsír
szódavíz
Az újkrumplit megtisztítjuk és karikákra szeleteljük,enyhén besózzuk,a tojásból,lisztből és a tejből,kefirből vagy aludt tejből,2 teáskanál sóval, sűrű palacsinta tésztát készítünk,ha kell szódával hígítjuk.Egy gáztepsit kizsírozunk fagyos zsírral,és a burgonya karikákat szorosan egymás mellé rakjuk.A palacsinta tésztát rá öntjük,és közép meleg sütőben szép pirosra sütjük.
Az fűszereket pirítás után durvára daráljuk és összekeverjük.
Elkészítési idő:A laskagombát megmosom, leszárítom, borsos lisztben megforgatom, majd tojásba, zsemlemorzsába mártom és forró olajban kisütöm, tálalás előtt sózom. Tetszőleges körettel tálalom, én...
Elkészítési idő:Először készítsd el a samosa tésztát, aminek a receptjét a linkre kattintva olvashatod. Amíg a tészta pihen, állítsd össze a tölteléket. Vágd kockákra a krumplit, szedd rózsáira a...
Elkészítési idő: 65 perc