Házi mértékegységek súlya.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lisztet, a sütőport, 12,5 dkg cukrot, a vaníliás cukrot, egy csipet sót, a margarint és a tojásokat (kézi robotgéppel) simára keverjük. A formába simítjuk, és a sütőben kb. 30 pe...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes24 órát állni hagyni, közbe megkavarni és mehet az üvegbe!
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy közepes méretű tepsibe rakjuk egymás mellé a kekszeket. A krémhez a pudingport felfőzzük a tejjel és az ízlés szerinti mennyiségű cukorral. Ezután melegen a keksz tetejére önt...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesElőször a szokott módon sűrű pudingot főzünk, majd még forrón hozzákeverjük a tejfölt. A tojások fehérjéből kemény habot verünk és a tejfölös pudinghoz adjuk, óvatos átforgató mozd...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA tojásfehérjét elkezdjük habbá verni, majd amikor már kezd kifehéredni, állandó keverés mellett hozzáadjuk a citromlevet, a porcukrot, néhány csepp édesítőszert, és kemény habbá v...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA tejből, a búzadarából, a cukorból, a vaníliás cukorból, a vajból és egy csipet sóból nagyon sűrű grízt főzünk. Hagyjuk kihűlni. A tojást pici cukorral és csipet sóval felverjük....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA megtisztított vöröshagymát apróra vágjuk, és kevés olajon üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk a húst, és kevergetve megpirítjuk. Sóval, borssal fűszerezzük, majd belekeverjük a zsemlem...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A sütőt előmelegítjük 190-200 fokra. 2. A hozzávalókat összekeverjük. A tejet adjuk hozzá utolsóként, kisebb adagokban. 3. Kb. 20-25 perc aranyszínűre sütjük (tűpróbát végzünk...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű