Az alaphoz:
négyzetes háztartási keksz
A krémhez:
7 dl tej
2 cs vaníliás pudingpor
cukor
málna
5 dl növényi tejszín
Egy közepes méretű tepsibe rakjuk egymás mellé a kekszeket.
A krémhez a pudingport felfőzzük a tejjel és az ízlés szerinti mennyiségű cukorral. Ezután melegen a keksz tetejére öntjük, és hagyjuk megdermedni.
A málnát megmossuk, lecsepegtetjük, majd a puding tetejére egyenletesen elosztjuk.
A tejszínt kemény habbá verjük, és a málna tetejére óvatosan rákenjük. A tetejét málnaszemekkel díszítjük.
Pár órára hűtőbe tesszük, majd kockákra vágva kínáljuk.
kétszer sütünk 6 tojásból piskótát majd fel tekerjük nedves törölgetöbe hagyuk ki hülni majd kenjük meg lekvárral izlés szerint szeleteljük fel, bele tesszük egy öblös tány...
Elkészítési idő:Piskóta készítése: A tojásokat a sóval, a citromlével és az édesítővel gépi habverő segítségével habosra verjük, majd óvatosan, hogy a hab ne törjön össze belekeverjük a kakaóporr...
Elkészítési idő:Mindent egy tálban összekeverjük. 200 fokos előmelegített sütőben kb.32*40 sütőpapírral bélelt tepsiben megsütjük. Sütési idő maximum 40 perc.(sütő függő) Nekem 30. perc alatt...
Elkészítési idő: 30