Családireceptkönyv.hu

Rakott zabpalacsinta darált pulykával zöldségekkel


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Palacsinta:
200 g zabpehely
2 tojás
2 dl. tej

víz, amennyi a palacsinta állag eléréséhez szükséges
kókuszolaj a sütéshez
Ez a mennyiség 5 db palacsintához van.

Töltelék:
500 g pulyka darált hús
5 fej gomba felkockázva
4 gerezd fokhagyma
póréhagyma
200 g paradicsom
só, bors, bazsalikom, oregánó
1 tk. Kókuszzsír

Elkészítés:


A fokhagymát, póréhagymát megpiritjuk a kókuszzsíron, hozzáadjuk a felkockázott paradicsomot, fűszereket, gombát és darált húst. 15 percen át főzzük.
Összeállításnál retegezzük a palacsintát, darált húsból készült ragut, újra palacsinta , mirelit vegyes zöldségek, reszelt mozzarella, aztán palacsinta

Rakott  zabpalacsinta darált pulykával zöldségekkel

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Szárnyas Ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Kriszta
Rózsaszínű kacsamell (Buday)
Rózsaszínű kacsamell (Buday)

A kacsamellről lefaragom a húson túllógó zsíros részeket. Megsózöm, bedörzsölöm apróra vágott friss rozmaringgal, bazsalikommal. Serpenyóben, evőkanálnyi étolajon elősütöm, oly m...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Anna
Fokhagymás joghurtos csirkemell
Fokhagymás joghurtos csirkemell

A joghurthoz hozzáadjuk a fűszereket és a fokhagymanyomón áttört fokhagymákat. Az összekockázott csirkemellet belekeverjük és állni hagyjuk egy órát, majd kevés olajon serpenyőben...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Fokhagymás, petrezselymes burgonya csirkecombal
Fokhagymás, petrezselymes burgonya csirkecombal

A húsokat átkenjük a fűszerekkel és forró olajban 10 perc alatt félig átsütjük, majd félretesszük. Közben a burgonyát meghámozzuk és felszeleteljük, kiolajozott hőálló edénybe tess...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Csirkecsíkok fokhagymás-tejfölös bundában
Csirkecsíkok fokhagymás-tejfölös bundában

A húst megtisztítjuk, vékony csíkokra vágjuk, meghintjük sóval, jól átforgatjuk, és kicsit hagyjuk lecsepegni. Bő olajat forrósítunk. Egy tálkába szórjuk a forgatáshoz a lisztet...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk