1 nagy csirkemell t 6 részre vágva
3 gerezd zúzott fokhagyma
4 evőkanál narancslekvár
1 narancs héja és leve
1 narancs szeletekre bontva
1 evőkanál vaj
3 dl. csirke alaplé
só, bors
A csirkemellfiléket megsózzuk, megborsozzuk.
A narancslekvárt, a zúzott fokhagymát és a vajat egy tálban összekeverjük, ezzel bekenjük a filéket, majd tepsibe helyezzük. 3 dl. csirkealaplevél felöntjük, alufóliával lefedjük és 10 percre a 180 fokra előmelegített sütőbe tesszük, majd a narancslevet és a reszelt narancshéjat összekeverjük, 10 perc után levesszük az alufóliát, felöntjük a narancslével és további 15 percre visszatesszük a sütőbe. Ezt követően már kínálhatjuk is.
Tejfölt, a tojásokat, lisztet, sót, borsot, apróra vágott petrezselymet és a lereszelt sajtot összekeverjük. A csirkemellett felkockázzuk, és a masszába vegyítjük. Formánkat kiva...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet kisebb kockákra vágjuk sózzuk, borsozzuk. A tejfölt összekeverjük a reszelt sajttal és a lereszelt fokhagymával és mackósajttal, liszttel tojással. Ebbe a masszába t...
Elkészítési idő: 75 perc Nehézség: Könnyű1. A nyers krumplit meghámozzuk, vékony hasábokra vágjuk, az olajjal, sóval, borssal, ételízesítővel, oreganóval és pirospaprikával jól összekeverjük, és a tepsiben elterítjük....
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz2 Orangen gründlich waschen und die Schale fein abreiben. Thymian waschen, trocken tupfen und die Hälfte der Blättchen abzupfen. Orangenschale, Thymianblättchen und etwas Salz und...
Elkészítési idő: 5 Nehézség: Közepes