DE ILYEN FINOMSÁGOT IS KÉSZÍTETTEM.Zöldborsós brassói rizzsel.Hozzávalók:80 dkg csíkokra vágott csirkemell,0,5 kg borsó,7-8 gerezd fokhagyma,15 dkg kockára vágott füstölt szalonna,só,bors,1-2 dl húsleves,30 dkg rizs,
, a szalonnát 1 kanál zsírban félig ki sütőm,bele teszem a csirkemell csíkokat,és meg pirittóm,,közben a rizst meg párolóm.mikkor a hús meg pírult,bele teszem a fűszereket,borsót,és a zúzott fokhagymát,saját levében párolóm,ha el főné a levét húslevessel pótolóm.
1. Akármelyik változat készítése mellett is döntöttünk, a csirkeszárnyakat, ha maradt volna rajtuk szőr vagy toll, lekapargatjuk, majd hegyes végeiket is lecsapjuk. Leöblítjük, les...
Elkészítési idő: 1,5 h Nehézség: Közepes1.In a nonstick frying pan heatthe oil and sauté the onion with seasoning for 8-10 minutes until soft. Spread on a plate to cool. 2.Preheat the grill to high. Put the mince in a...
Elkészítési idő: 30 Nehézség: KönnyűA kuktában a vajon megdinsztelem az apróra vágott vöröshagymát, amikor megpirult ráteszem a pulykacombfilét és felöntöm annyi vízzel, hogy ellepje. Megsózom, borsozom, megszórom s...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA meghámozott, egész fokhagymagerezdeket szegfűszeggel és zsályával fűszerezett levesben forrald fel, majd mérsékelt tűzön lefedve főzd kb. 20 percig. A megfőtt levest egy szűrőn...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű