Családireceptkönyv.hu

Sült csirkecomb sárgarépapürével


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Csirkecomb

Bors
Rozmaring
Koriander
Fokhagyma
Sárgarépa

Elkészítés:


Fűszerként sót,borsot,rozmaringot,koriandert használtam. Fokhagymát vékonyra felszeleteltem,és a bőr alá csúsztattam. Így betettem egy sütőzacskóba,és ilyen szép ropogósra sütöttem. A Sárgarépát eközben sós vízben puhára főztem,majd a levet leöntve róla ,botmixerrel pépesítettem.

Sült csirkecomb sárgarépapürével

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Szárnyas Ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Írta: Zsuzsa
Csirkés-sajtos  rakott krumpli
Csirkés-sajtos rakott krumpli

A krumplikat héjával együtt megfőzzük addig amíg meg nem puhulnak. Közben a csirkét megmossuk, felvágjuk kisebb darabokra és befűszerezzük. Kevés olajon és hagymán hirtelen átsütjü...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Sajttal és gombával töltött csirkemell
Sajttal és gombával töltött csirkemell

A húst megmossuk, majd nagy szeletekre vágjuk és egy tálba tesszük, ráöntjük a tejet, hozzáadunk 2 gerezd zúzott fokhagymát, lefedjük és legalább 2 órán át hűtőben pihentetjük. Így...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Niki
Párizsi csirkemell
Párizsi csirkemell

A húst szeletekre vágjuk, majd ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. A bundához egy tálba tesszük a lisztet, hozzáadjuk a tojásokat. Beleöntjük a tejet és megsózzuk. Egy habverő s...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Zsuzsa
Mustáros rántott hús
Mustáros rántott hús

A húsokat nagyobb szeletekre osztjuk és ha szükséges, enyhén kiklopfoljuk. A húsok egyik oldalát vékonyan átkenjük a mustárral, majd lisztbe forgatjuk. A tojást felverjük, fűszerez...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk