Csirkecomb
Só
Bors
Rozmaring
Koriander
Fokhagyma
Sárgarépa
Fűszerként sót,borsot,rozmaringot,koriandert használtam. Fokhagymát vékonyra felszeleteltem,és a bőr alá csúsztattam. Így betettem egy sütőzacskóba,és ilyen szép ropogósra sütöttem. A Sárgarépát eközben sós vízben puhára főztem,majd a levet leöntve róla ,botmixerrel pépesítettem.
Először a pácot készítjük el. Egy tálba (amibe majd beleférnek a husik) öntjük az olajat, a paradicsomlevet. Beleszórjuk a sót, borsot, pirospaprikát, beletesszük a fokhagymakrémet...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sertéshúshoz hozzádaráljuk a pulyka zúzáját és a vöröshagymát, belekaparjuk a máját, összegyúrjuk az apróra vágott kemény tojásokkal, a nyers tojásokkal, a vízben áztatott, kinyo...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA csirkecombokat megsózzuk és megborsozzuk, a vöröshagymát megpucoljuk és vékonyan felkarikázzuk, majd a bort meg a mustárt kézi habverővel simára keverjük egy kisebb tálban. Ol...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: Könnyű1. A konyhakészre előállított csirkecombokat (lehet szárny is) besózzuk, borsozzuk, paprikázzuk és szitára rakjuk szikkadni. 2. Félóra múlva lisztbe, felvert tojásba, és prézli...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz