3 dl zsírszegény tej
2 evőkanál zabpehely
A tejben főzd fel a zabpelyhet, majd egy kevés mézzel ízesítsd.
Egy kenyérre tegyél egy szelet sonkát, és egy lapka sajtot. Fedd le egy másik szelet kenyérrel, és tűzd meg néhány fokpiszkálóval. A tojást verd fel, sózd és borsozd ízlésed szerin...
Elkészítési idő: 10 Nehézség: KönnyűA megpucolt fokhagymagerezd végéről a kis zöldes csúcsot vágjuk ki. Állítólag ez nehezíti, illetve akadályozza az emulzió képződését. A fokhagymát belerakjuk egy magas edénybe, cél...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőször az élesztőt futtatjuk fel. Figyeljünk arra, hogy teljesen sima legyen, egy pici gumó se legyen benne. A lisztbe belekeverjük a sót, majd a közepébe mélyedést készítünk, és...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: KözepesElkészítése: Keverjük össze az olvasztott vajat a cukorral. A tojásfehérjét habosítsuk fel. A vajas keverékhez adjuk hozzá a tojásfehérjét és jól keverjük el. Adjuk hozzá a liszt...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes