negyed fejes saláta
1 kis csokor petrezselyem
4 retek
2 paradicsom
4 rózsa főtt brokkoli
1 evőkanál olívaolaj
fél citrom leve
bors
parmezán ízlés szerint
Párold meg a brokkolit, és hagyd hűlni. A fejes salátát tépkedd össze, és tedd egy nagy tálba. Add hozzá a felkockázott paradicsomot, a retket, az apróra vágott petrezselymet, végül a kihűlt brokkolit. Ízesítsd frissen őrölt borssal, olívaolajjal és a citrom levével. Keverd össze jól az egészet, és szórd meg parmezánnal.
Elkészítés: A zöldségeket fél centis kockákra vágjuk, majd besózzuk. 20 perc elteltével a levet leszűrjük róla. A 4 főtt tojást két szelet kivételével szintén kockák...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA paradicsomot megmossuk, kicsumázzuk, felkockázzuk. Az uborkát megmossuk, felkockázzuk. A lilahagymát felkarikázzuk. A hagymát, paradicsomot, uborkát egy tálba tessz...
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: KönnyűKaramellizált körte és dió prosciutto sonkába tekerve, salátaágyon - Hozzávalók: - annyi szelet prosciutto sonka, ahány tekercset szeretnénk - körte hámozva, kimagozva és hossz...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűMegfőzzük a bulgurt, közben feldaraboljuk a paradicsomokat, kettévágjuk a mozzarella golyókat, felaprítjuk a bazsalikomot. 15 perc után összekeverjük a bulgurt, ráöntjük az olívao...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű