500 gr cascaval mai tare
4-5 linguri parmezan ras
1 ou
100 gr faina
2-3 lingurite oregano uscat
ulei
80 gr pesmet
1. Da cascavalul pe razatoare si amesteca-l cu parmezanul si oul.
2. Incorporeaza oregano si faina. Omogenizeaza foarte bine.
3. Ia cate 1-2 linguri din compozitie, modeleaza-le intre palme sub forma de bilute, apoi da-le prin gris.
4. Prajeste-le la ulei incins.
A rákot felengedjük, lecsepegtetjük. Egy serpenyőben megolvasztjuk a vajat, és a rákot egy kevés sóval, borssal, meg a kinyomott fokhagymával közepes lángon összeforgatjuk. Ha kész...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA körtéket héjastul vékony gerezdekre vágjuk. Egy serpenyőben felolvasztjuk a zsírt, belefektetjük a körteszeleteket, megszórjuk kókuszcukorral és mindkét oldalon 2-2 percig sutjuk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítése: A szép, egészséges, nagy, paprikákat megmossuk, szárazra töröljük, tepsibe rakjuk, és sütőben megsütjük. Többször meg kell fordítani a tepsibe, ha a bőre kissé megég...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűDie Möhren putzen, waschen und in der Maschine fein raspeln. Die (Blut)Orange sowie die beiden Zitronen auspressen, den Saft mit 2 EL Rapsöl oder einem anderen geschmacksneutral...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű