500 gr cascaval mai tare
4-5 linguri parmezan ras
1 ou
100 gr faina
2-3 lingurite oregano uscat
ulei
80 gr pesmet
1. Da cascavalul pe razatoare si amesteca-l cu parmezanul si oul.
2. Incorporeaza oregano si faina. Omogenizeaza foarte bine.
3. Ia cate 1-2 linguri din compozitie, modeleaza-le intre palme sub forma de bilute, apoi da-le prin gris.
4. Prajeste-le la ulei incins.
A kukoricát megfőzzük, a csövekröl a szemeket éles késsel levágjuk. Közben citromos-olajos salátaöntetet készítünk, melyet törött borssal ízesítünk, hozzáadjuk a finomra vágott met...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKéses aprítóba az egésszel, és csak nyomd a gombot, amíg krémes nem lesz. Néha kapard le az edény faláról egy spatulával, hogy ne maradjanak benne darabok. Egy perc, és kész is vag...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűDie Hirse nach Packungsanweisung in der Brühe zubereiten. Aus Senf, Öl, Honig und Zitronensaft ein Dressing in einer Schüssel anrühren und mit Salz und Pfeffer abschmecken, den...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA juhtúrót és a tejfölt egy tálba tesszük. A kápia paprika magjait és ereit eltávolítjuk, majd kis kockákra vágva a tálba tesszük. A petrezselymet finomra vágva hozzáadjuk, majd...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű