1 cs. spagetti
2 nagy sárgarépa
fél fej fehérkáposzta
2 fej hagyma
gyömbér, só, szójaszós, édes v. csípős chiliszósz
fokhagyma, 3 gerezd
A zöldségféléket "julienre' szeleteljük, és olajon megpirítjuk. Ezt a mennyiséget 8 percig pirítottam roppanós kell , hogy maradjon. Sózom és 3 ek. szójaszószt adtam hozzá, és egy kis darab reszelt gyömbért.
A spagettit szárazon megpirítom ezalatt a sütőben, és ugyanabban az edényben, amiben a zöldséget pirítottuk, a tésztát beletesszük. kb fél liter vizet öntünk hozzá, de szakaszosan, mindig csak annyit , amennyit egyszerre felvesz a tészta, és hozzátesszük a zúzott fokhagymát.
Ha "al dente"-re főtt, összevegyítjük a zöldséggel. Rakhatunk hozzá még gyömbért , szójaszószt, chiliszószt, szezámolajat ízlés szerint. Finom:)
Először a húst készítjük el, a húst, bors, só, vegeta, tojás, piros arany jól összedolgozzuk. A szalonnát kis kockára vágjuk kisütjük és a hagymát üvegesre pirítjuk, és megszórjuk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA túrót, villával apró darabokra törjük. Hozzáadjuk a lisztet, búzadarát, tojást, pici sót, a vaníliás cukrot, a citrom reszelt héját és a szódabikarbónát Alaposan összegyúrjuk,...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesFőzzük meg a brokkolit, delikátos vízben (nem teljesen puhára). Közben fűszerezzük a csirkemellet sóval, kevés borssal, majd a olajon, hirtelen süssük pirosra. Egy jénai tálba besa...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: Könnyű