- 3 nagyobb burgonya,
- 1 nagyobb camembert,
- 1 cs. bacon,
- hagyma,
- tejszín,
- petrezselyem,
- só,
-bors,
A burgonyát megpirítjuk a hagymával egy serpenyőben. Amikor megpuhult ráteszem a petrezselymet és fűszerezem sóval, borssal.
Egy őzgerincformát a baconnal kibélelek és beleteszem a nagyobb félbevágott camembert. Ezután körberakom a burgonyával, amit a tejszínnel meglocsolok. Betakarom a baconnel és addig sütöm, amíg a bacon teteje meg nem pirul.
1. A hagymát megtisztítjuk. 2. Alaposan megmossuk, és papírtörülközőn vagy konyharuhán leszárítjuk. (Ha nedves a hagyma, nem sülni, hanem párolódni fog és nem lesz ropogós!)...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűVajat olvasztani, karikára szeletelt répát sóval, pici borssal :) ételízesítővel, fokhagymával ízesítve lesütni. Hasábokra vágva ugyanezzel az ízesítéssel virsliszerűséget készít...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűFolyóvíz alatt szivaccsal dörzsöljük át alaposan a céklákat, majd vágjuk cikkekre. Tegyük egy nagy tálba, adjuk hozzá a megtisztított fokhagymagerezdeket, tépkedjük rá a rozmaring...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű- Az első lépés: Hagymát karikázunk,sót,ecetet és olajat öntünk rá.Annyit csak,hogy ellepje. - A burgonyát héjában főzzük meg,majd meghámozzuk és még melegen a hagymára karikázz...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: Könnyű