- 20 dkg csirkemell,
- 2 púpos ek. sűrített paradicsom,
- 2 púpos ek. bbq szósz,
- 10 dkg kukorica,
- só,
- bors,
- étolaj,
- 2 db tortilla lap,
- ízlés szerint Camambert sajt,
- ízlés szerint tejföl,
- 1 gerezd fokhagyma,
A csirkemellet nagyon apró kockára vágjuk. Olajon megpirítjuk, picit megsózzuk, borsozzuk. Ha megpuhult, a levet leöntjük róla.
Majd hozzáadjuk a sűrített paradicsomot, bbq-t és a kukoricát és összerottyantjuk.
Nagy serpenyőbe tesszük az egyik tortilla lapot és eloszlatjuk rajta a csirkét és a sajtot. Kicsit pirítjuk, majd rátesszük a másik lapot és megfordítjuk egy határozott mozdulattal. Pár percig még pirítjuk. Fokhagymás tejföllel tálaljuk.
Rendkívül egyszerű az elkészítése. Az olajon megpároljuk a hagymát és a gombát, hozzáadjuk a paradicsomszószt és fűszerezzük. A fűszerezés után hagyjuk egyet rottyanni és a hozzáke...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vizet a sóval forraljuk fel. A forrásban lévő vízbe folyamatos kevergetés mellett lassan szórjuk bele a kukoricadarát, majd tovább kevergetve addig főzzük, míg sűrű lesz, de nem...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMossuk meg a sütőtököket, vágjuk félbe és szedjük ki a magokat belőle kanál segítségével. Béleljünk ki tepsit sütőpapírral és vágott felükkel felfelé helyezzük őket bele. Am...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű