- 2 dl majonéz
- 2 dl tejföl
- 5 dkg darált dió
- 1 kisebb zeller
- 1/2 piros húsú paprika
- 1 citrom
- porcukor
- mustár
- őrölt fehérbors
- só
A majonézt tejföllel simára keverjük, citromlével, porcukorral, mustárral, borssal, és kevés sóval ízesítjük. A mártásba keverjük a lereszelt zellert, az apró kockákra vágott paprikát, és a darált diót.
A csirkemellet egy kevés olívaolajon lepirítjuk, sózzuk, borsozzuk és fél percenként forgatunk rajtuk egyet, dobunk mellé egy levél zsályát, egy kis kakukkfüvet, rozmaringot és egy...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA paradicsomot felaprítjuk egy tálba, besózzuk és állni hagyjuk. A lilahagymát apróra összevágjuk, hozzákeverjük a három teáskanál olívaolajt, a 3 teáskanál cukrot és a 3 teáskaná...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1.A zöldségeket megtisztítjuk, kockára vágjuk, és sós vízben puhára főzzük, majd szűrőben jól lecsepegtetjük. 2.Míg a zöldségek főnek, apróbb darabokra vágjuk a főtt húst. 3.Felk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA babot előző este beáztatjuk. Másnap egy nagyobb edénybe átrakjuk, és bőségesen felöntjük vízzel. Fűszerezzük sóval, dobunk bele néhány babérlevelet, és egy csípős paprikát. Fedőt...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű