Családireceptkönyv.hu

Diós, zelleres tartármártás


Írta:

Elk. idő: 30 perc
Adag: 4
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


- 2 dl majonéz
- 2 dl tejföl
- 5 dkg darált dió
- 1 kisebb zeller
- 1/2 piros húsú paprika
- 1 citrom
- porcukor
- mustár
- őrölt fehérbors
- só

Elkészítés:


A majonézt tejföllel simára keverjük, citromlével, porcukorral, mustárral, borssal, és kevés sóval ízesítjük. A mártásba keverjük a lereszelt zellert, az apró kockákra vágott paprikát, és a darált diót.

Diós, zelleres tartármártás

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Saláták / Hidegtálak,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Krumplisaláta
Krumplisaláta

A krumplit odateszem héjában főni, ügyelek, hogy ne főjön szét, az nem tesz jót a salátának. Amíg fő, addig vékonyra szeletelek 2-3 fej hagymát, besózom és elkeverem porcukorral. A...

Elkészítési idő: 1,5 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Mamika
Majonézes krumplisaláta
Majonézes krumplisaláta

Főzés, összekeverés

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Sajtsaláta
Sajtsaláta

A szilárd hozzávalókat borsó nagyságú kockákra vágjuk, a majonézt, tejfölt, borsot, mustárt, cukrot kikeverjük, majd belekeverjük az apróra vágott sajtokat, stb. Tetszés szerint m...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Veres Gabi
Nyári paradicsomos padlizsánsaláta
Nyári paradicsomos padlizsánsaláta

A csirkemelleket hosszabb csíkokra vágjuk, majd sózzuk, borsozzuk. Ha ezzel kész vagyunk, elkészítjük hozzá a pácot: összekeverjük az olívaolajat a lereszelt fokhagymával és a ró...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk