menu

Családireceptkönyv.hu

Diós, zelleres tartármártás


Írta:

Elk. idő: 30 perc
Adag: 4
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


- 2 dl majonéz
- 2 dl tejföl
- 5 dkg darált dió
- 1 kisebb zeller
- 1/2 piros húsú paprika
- 1 citrom
- porcukor
- mustár
- őrölt fehérbors
- só

Elkészítés:


A majonézt tejföllel simára keverjük, citromlével, porcukorral, mustárral, borssal, és kevés sóval ízesítjük. A mártásba keverjük a lereszelt zellert, az apró kockákra vágott paprikát, és a darált diót.

Diós, zelleres tartármártás

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Saláták / Hidegtálak,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Cézár sali tésztával
Cézár sali tésztával

A csirkemellet egy kevés olívaolajon lepirítjuk, sózzuk, borsozzuk és fél percenként forgatunk rajtuk egyet, dobunk mellé egy levél zsályát, egy kis kakukkfüvet, rozmaringot és egy...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Paradicsomsali
Paradicsomsali

A paradicsomot felaprítjuk egy tálba, besózzuk és állni hagyjuk. A lilahagymát apróra összevágjuk, hozzákeverjük a három teáskanál olívaolajt, a 3 teáskanál cukrot és a 3 teáskaná...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Almás-tormás hússaláta
Almás-tormás hússaláta

1.A zöldségeket megtisztítjuk, kockára vágjuk, és sós vízben puhára főzzük, majd szűrőben jól lecsepegtetjük. 2.Míg a zöldségek főnek, apróbb darabokra vágjuk a főtt húst. 3.Felk...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar BABSALÁTA
BABSALÁTA

A babot előző este beáztatjuk. Másnap egy nagyobb edénybe átrakjuk, és bőségesen felöntjük vízzel. Fűszerezzük sóval, dobunk bele néhány babérlevelet, és egy csípős paprikát. Fedőt...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk