- 4 csirkemell filé,
- 8 szelet paprikás szalámi,
- 4 szeletelt bacon,
- 4 szelet füstölt sonka,
- 4 szelet (trappista) sajt,
- só,
- 1 mokkáskanál sültcsirke fűszerkeverék,
- 5 cl étolaj,
A csirkemelleket szétnyitjuk, kiklopfoljuk és sózzuk.
Mindegyik csirkemellre teszünk 1 szelet bacont, 2 szelet paprikás szalámit, 1 szelet füstölt sonkát és 1 szelet sajtot, majd felgöngyöljük.
A felgöngyölt csirkemelleket olajozott, szárnyas fűszerrel megszórt alufóliára fektetjük, majd szorosan a fóliába csavarjuk. A tekercseket tepsibe vagy sütőrácsra tesszük és előmelegített sütőben 25-30 perc alatt megsütjük.
A csirkemellet 3-4 cm-es csíkokra vágjuk, egy kevés zsiradékon megpirítjuk, majd sózzuk és borsikafűvel ízesítjük. A vöröshagymát félkarikákra szeleteljük, a fokhagymát apróra k...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet vékony szeletekre vágjuk, és papírtörlőn szárazra töröljük, hogy a pác alaposan át tudja járni. A pác hozzávalóit egy tálban alaposan összekeverjük, mehet bele a jó...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: NehézA hagymát apróra a gombát szeletekre vágjuk. A csirkemelleket szétnyitjuk, kiklopfoljuk, sózzuk,borsozzuk és kevés olajon fehéredésig sütjük. A vöröshagymát olajon megdinszteljü...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KözepesA húst megtisztítjuk, vékony csíkokra vágjuk, meghintjük sóval, jól átforgatjuk, és kicsit hagyjuk lecsepegni. Bő olajat forrósítunk. Egy tálkába szórjuk a forgatáshoz a lisztet...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű