- 4 csirkemell filé,
- 8 szelet paprikás szalámi,
- 4 szeletelt bacon,
- 4 szelet füstölt sonka,
- 4 szelet (trappista) sajt,
- só,
- 1 mokkáskanál sültcsirke fűszerkeverék,
- 5 cl étolaj,
A csirkemelleket szétnyitjuk, kiklopfoljuk és sózzuk.
Mindegyik csirkemellre teszünk 1 szelet bacont, 2 szelet paprikás szalámit, 1 szelet füstölt sonkát és 1 szelet sajtot, majd felgöngyöljük.
A felgöngyölt csirkemelleket olajozott, szárnyas fűszerrel megszórt alufóliára fektetjük, majd szorosan a fóliába csavarjuk. A tekercseket tepsibe vagy sütőrácsra tesszük és előmelegített sütőben 25-30 perc alatt megsütjük.
A húst felcsíkozzuk, borsozzuk és lepirítjuk majd egy kicsi vizet öntve hozzá puhára pároljuk. A tejszínt összekeverjük a reszelt füstölt sajttal és az apróra vágott, pirított baco...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűA csirkemellet vékony szeletekre vágjuk, ha szeretnénk kissé ki is klopfoljuk. Megszórjuk sóval és a fűszerkeverékkel. A medvehagymát apróra vágjuk, a fehérborssal és kevés sóva...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA csirkemell-szeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, és hagyjuk egy kicsit állni. Közben elkészítjük a tölteléket. Ehhez egy kevés sós vízben puhára pároljuk a zöldségkeveréke...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KönnyűA töltelékhez a kenyeret kevés vízbe áztatom, ne ázzon szét teljesen, de azért puhuljon meg. A szalonnát felaprítom, a hagymát is igen apróra vágom, a gombát apróra szeletelem. N...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű