- 8 csirkecomb,
- 700 ml kefír,
- 8 gerezd fokhagyma,
- só,
- pirospaprika,
A combokat mossuk meg, tegyük egy tálba és töltsük rá a kefírt.
Reszeljük rá a fokhagymát és sózzuk meg, majd jól kenjük be a kapott masszával a csirkecombokat.
Hagyjuk állni a hűtőben 5 órát.
Vegyük ki a hűtőből, tegyük a csirkecombokat egy olajjal kikent epsibe és süssük 180 fokon amíg megsülnek.
Krumplis körettel melegen tálaljuk.
A csirkét felszeleteljük és kevés olajon 2-3 percig pirítjuk, majd egy tányérra tesszük. A zúzott fokhagymát megpirítjuk az olajban, hozzáadjuk alisztet és folyamatosan kevergetjük...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA szószhoz valókat lassú tűzön kevergetve forrástól számított fél órán át jól összefőzzük. Kicsit besűrűsödik. A szószból a nagyobb hozzávalókat ( babérlevél ,fokhagyma ,szemesbors...
Elkészítési idő: 2,5 óra Nehézség: KönnyűAz olajon megpirítjuk a hagymát, majd a megmosott, kockára vágott csirkemellet. Fehérre pároljuk a húst gyakori kevergetés mellett. Mikor kész a hús, a mustárral elkeverjük, felön...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű