- 2 db mangó
- 500 ml natúr joghurt
- 300 ml tej
- 8 csapott evőkanál porcukor
A mangó húsát 1 cm-es csíkokban bevágjuk függőlegesen, és vízszintesen is majd kifordítjuk és simán kivágjuk a héjából, vagy meghámozzuk, és apróra vágjuk a gyümölcsöt.
Egy tálba tesszük, és bot mixerrel vagy turmix géppel összepürésítjük. Hozzáadjuk a joghurtot, tejet, cukrot összekeverjük, és jól lehűtve fogyasszuk.
A poharat töltsük meg jéggel, töltsük rá a gyümölcsleveket és keverjük össze.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA szörp elkészítése az ideális hársfa kiválasztásával kezdődik. A kiválasztásnál az alábbi szempontokat érdemes figyelembe venni: ne legyen forgalmas út mentén, mert a virágzat sze...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA vizet felforraljunk a filterekkel, majd néhány percig állni hagyjuk. Közben 1 l almalevet is felforralunk a fűszerekkel. Forrás után még öt percig főzzük. A filtereket kivesszü...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés: A hozzávalókat meghámozzuk, feldaraboljuk, beletesszük egy lábasba, hozzáadjuk a citromok levét illetve a cukrot, majd annyi vízben puhára főzzük,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű