10 evőkanál cukor
1 liter tej
Egy lábasban lassú tűzön elkezdjük olvasztani a cukrot.
Egy másik lábasban felforraljuk a tejet. Mikor már folyós a cukor és szép halvány barna, akkor ráöntjük a forró tejet.
Addig forraljuk együtt, amíg fel nem olvad a tejben a cukor.
2 dl darált mákot(kóstold meg először,mert ha dohos,keserű lesz a tejed is!) forrázz le 4 dl (kevesebbel intenzívebb,többel lágyabb íze lesz!)vízzel,majd merülő mixerrel 1-2 percig...
Elkészítési idő:A tej felét a cukor felével, a vaníliarúddal felforraljuk. A tojások sárgáját a cukor másik felével és a kakaóval simára keverjük. A felforralt és kihűtött tejet apránként a kakaós...
Elkészítési idő:1. várd meg, míg felmelegszik az edény 2. nem kell egy kis víz sem, úgysem ég oda (mivel nem vártad meg, hogy felmelegedjen) 3. ne a teljes 4 kg cukrot szórd bele az edénybe, han...
Elkészítési idő: