10 evőkanál cukor
1 liter tej
Egy lábasban lassú tűzön elkezdjük olvasztani a cukrot.
Egy másik lábasban felforraljuk a tejet. Mikor már folyós a cukor és szép halvány barna, akkor ráöntjük a forró tejet.
Addig forraljuk együtt, amíg fel nem olvad a tejben a cukor.
A cukorból és a vízből szirupot főzünk, majd hagyjuk kihűlni. A dinnyehúst turmixoljuk, hozzáadjuk a szirupot meg a citrom levét, és alaposan összekeverjük. Fagylaltgépben ké...
Elkészítési idő: 5 perc Nehézség: KönnyűA tejszínt felmelegítjük, de nem forraljuk fel. A tojás-sárgáját a nádcukorral és a fűszerkeverékkel habosra verjük. A még meleg tejszínből egy-két evőkanállal hozzávegyítünk, majd...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Fogyasztás előtt szűrjük le.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA meggyet kimagozzuk, majd turmixoljuk. Hozzáadjuk a citrom kifacsart levét és az édesítőt. Az egészet egy kancsóba kanalazzuk, beletesszük a felkarikázott lime-ot és felöntjük a v...
Elkészítési idő: 5 perc Nehézség: Könnyű