2dl tej,
2 evőkanál narancslé,
2 evőkanál porcukor,
2 evőkanál narancshús,
Keverd össze a hozzávalókat és hűtve fogyaszd!
Nagy befőttes üvegbe a citromhéjat alkoholba 2 hétre beáztatjuk. Csak a sárga héja kerüljön bele, fehér rész ne, mert kesernyés lesz. A vizet a cukorral sziruppá főzzük, és lehűtjü...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tejet a fűszerekkel együtt forrald fel, hagyd állni, majd édesítsd mézzel tetszésed szerint.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vaníliás cukrot, a porcukrot és a tojások sárgáját jól kikeverjük. Hozzáadjuk a kávét, simára keverjük a tejszínnel, majd cseppenként hozzáadjuk az alkoholt és jól behűtjük....
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű