6 e.k. porcukor
3 dl főzőtejszín
2 dl rum vagy vodka
1 cs. vaníliás kapucsínópor
1 cs. kapucsínópor
1 tojás
A magasabb zsírtartalmú nem növényi alapú tejszínt és a tojást keverd össze jól gépi habverővel, majd add hozzá a rumot a kétféle kapucsínóport és a porcukrot.
A szilárd hozzávalókat felkockázzuk, a barackok héját, ha akarjuk, lehúzzuk, bár nem szükséges. Beledobájuk őket a turmixgépbe a jégkockákkal együtt. Hozzáadjuk a fahéjat és a méz...
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: KönnyűA diót és a narancsot jól megmossuk. A diót nyolcfelé vágjuk, a narancs héját vékonyan levágjuk (a belseje nem kell bele:)), és beletesszük a pálinkával megtöltött üvegbe. Hozzáad...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: KönnyűTegyük a bodzavirágokat egy nagy fazékba, és öntsünk rá annyi vizet, hogy bőven ellepje. A virágokat nem kell megmosni, különben sok ízanyagot veszítünk el vele. Dobjuk bele a vék...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűFelmelegítjük a tej et úgy, hogy ne forrjon fel. Hozzáadjuk a csokoládét, megvárjuk míg felolvad, majd belekeverjük a cukrot. Kimerünk belőle egy kis pohárral, csomómentesre kever...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű