1 evőkanál csillagánizs tört, 1,5 csésze vodka, fél csésze cukorszirup.
A csillagánizst áztassuk 2 hétre a vodkába, időnként rázzuk föl.
Majd szűrjük le, és keverjük össze a sziruppal. Halványsárga színű lesz. Az üveg aljára egy szép csillagánizst tehetünk.
1. Lehűtött paradicsomlevet poharanként 1 csipetnyi sóval, fehér borssal, egy kevés vodkával tálalunk.
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA beleteszünk egy hatalmas csokor citromfüvet egy lábasba és felöntjük vízzel. Hűtőbe tesszük és másnapig állni hagyjuk. Másnap 10-15 percig felforraljuk, majd finom szűrőn szűrjü...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA fügét befőttes üvegbe vagy zárható üvegbe tesszük. Ráöntjük a narancsszörpöt és a citromlevet, beleszórjuk a fűszereket meg az édesítőt (vagy cukrot). Annyi vodkával töltjük meg...
Elkészítési idő: 5 perc Nehézség: KönnyűMinden reszelve vagy szeletelve. Felönteni vízzel és összeturmixolni.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű