Családireceptkönyv.hu

Boros marhatokány
Bácskai sertéstokány
Alföldi tokány
Sajttal és sonkával töltött lángos

Alexander Pfeiffer

Sipiék család receptkönyve
Avatar
Írta: Kata
CSALAMÁDÉ
CSALAMÁDÉ

van amikor egy napig hagyom állni, és simán beteszem az üvegekbe..mars a kamrába.. ha sietős a dolog, nincs állásidő csak pár óra...akkor a csali megy az üvegbe, és a keletkezet le...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Az adatlapja alapján ezteket az ételeket is kedvelné
Avatar Csülök mézes ropogósan
Csülök mézes ropogósan

A sertéscsülköt alaposan megtisztítjuk, majd ételízesítő porral és fokhagymával ízesített sós vízben lassú tűzön puhára főzzük. A puha csülköket félbevágva tűzálló tálba fektetjü...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Francia hagymaleves
Francia hagymaleves

A meghámozott hagymákat vágd félkarikára és vajon fonnyaszd meg, ha már üveges szórd meg kevés liszttel és pirítsd még két-három percig, majd öntsd fel a húslevessel sózd, borsoz...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Cézár saláta
Cézár saláta

Pirított kenyér kockák elkészítése: Vágjuk fel a kenyeret kábé másfél centiméteres kockákra a késlapjával vagy fokhagymanyomóval préseljük össze a két nagy gerezd fokhagymát. Egy...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk