- 6 nagy paradicsom,
- ½ fej saláta,
- ½ kígyóuborka,
- 3 zöldpaprika,
- 2 alma,
- 1 közepes fürt szőlő,
- 2 szár halványítózeller,
- 1 maréknyi apróra vágott dió, magok (fenyő, tök, napraforgó).
A salátához a következő hozzávalókat apróra vágjuk, megtisztítjuk, és összekeverjük, tetejére citromos-olivás, nádcukros öntetet öntünk.
6 nagy paradicsom, ½ fej saláta, ½ kígyóuborka, 3 zöldpaprika, 2 alma, 1 közepes fürt szőlő, 2 szár halványítózeller, 1 maréknyi apróra vágott dió, magok (fenyő, tök, napraforgó).
1. A husit megmossuk, felszeleteljük csíkokra, majd kevés olajban elkezdjük sütni, hogy szép aranybarna legyen. 2. Eközben a salátát megmossuk, csíkokra vágjuk, tálba tesszük. 3...
Elkészítési idő: 20-25 perc Nehézség: KönnyűA kalóriamentes majonézt összekeverjük a görög joghurttal, a sóval és a borssal, valamint ízesítjük a citrom levével. Az alma magházát kivágjuk és nagyobb kockákra vágjuk. Az a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz alapanyagokat egyenlő, kis kockákra vágjuk, és egy tálban összekeverjük. Nyakon öntjük szójaszósszal, kis citromlével, kóstolás után cukrozzuk kicsit és borsozzuk. Legjobb, ha e...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: KönnyűAz olajat, a nádcukrot és a borecetet alaposan elkeverem. Hozzáadom az apróra felvágott hagymát és ezt is alaposan elkeverem benne. Hozzáadom a gyalult zöldségeket, majd a majoné...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: Könnyű