menu

Családireceptkönyv.hu

Pizzabuci


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 zsemle vagy kerek kenyércipó
hagyma, ketchup, sonka, kolbász, hagyma, kukorica, bacon, sajt

Elkészítés:


A zsömle tetejét levágom, a belét kiszedem. A lukba ketchupot teszek és szétkenem. Erre jöhet egy réteg sajt, sonka, hagyma, bacon, kukorica, ki mit szeretne, csak töltse ki az üreget. A tetejére megint egy réteg ketchup és egy kis sajt Becsomagoljuk alufóliába és egy nehéz tárgyal kilapítjuk ( pl. rá rgy vágódeszka, arra meg 2 kg rizs, 15 percig.) Lapítás után a tetejére kívülre teszek pér karika szalámit és erre is sajtot szórok, 180 fokon kb 20 percig sütöm, amíg a sajt aranybarna nem lesz. Felvágom, mint a pizzát.

Pizzabuci

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: RECEPTEK
ZABKÁSA
ZABKÁSA

A tejet a sóval és a cukorral felforraljuk, majd hozzáadjuk a kókuszreszeléket, a zabpelyhet, a mazsolát, és a vanilia cukrot. Időnként megkavargatva készre főzzük. Tejberizs sűrűs...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Nehéz
share
Avatar Csokoládé temperálás,bonbon készítéshez
Csokoládé temperálás,bonbon készítéshez

A csokoládé temperálás Bonbon készítéshez: A temperálni kívánt csokoládé mennyiség három negyedrészét gőz fölött olvasztjuk.Maghőmérővel ellenőrizzük a hőfokot. Én keserű csokol...

Elkészítési idő: 2 óra
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Henrietta
Brutális csokikrém
Brutális csokikrém

1. A tojásokat, az átszitált kakaóport és a cukrot egy fém keverőtálba tesszük, még hidegen csomómentesre keverjük. A keveréshez legjobb, ha kézi habverőt használunk, azzal könnyen...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Zsömle Mester lisztből
Zsömle Mester lisztből

Az élesztőt a langyos cukros vízben felfuttatjuk, közben összekészítjük a száraz hozzávalókat. A hozzávalókat jól kikavarjuk, az olajat utoljára tegyük hozzá, azzal is egyneművé k...

Elkészítési idő: 1-1,5óra
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk