20 dkg. teljes kiorlesu liszt
20 dkg.kenyerliszt
20 dkg rozsliszt
10 dkg retesliszt
4,5 dl. langyos viz
20 gr. élesztő
pici so
2 ek. olaj
1 ek. citrom leve
2 ek. burgonyapehely
1 ek. buzacsira
Kimerem a liszteket es egy talban osszekavarom.
Hozza adom a búzacsírát is.
A kenyersutogepben, eloszor beleontom a langyos vizet,az olajat, es a citrom levet.
Utana teszem a talban osszekevert lisztet.
Egy kis kanallal az egyik sarokban mélyedést csinalok, ide teszem az osszemorzsolt élesztőt,egy masik sarokba teszem a cukrot,es a harmadik sarokban a sot.
Bekapcsolom a gepet , es ennyi...
Dagasztas , kelesztes , sutes , 3 ora.
Az elokeszulet kb. 15 perc...
Az izesitest lehet valtoztatni, ki ahogy jonak latja...
A száraz hozzávalókat vegyítsd el, add hozzá a vizet, keverd el, majd az olvasztott kókuszolajat is dolgozd bele. Ha esetleg száraz lenne a tészta, akkor 1-2 evőkanál vizet tegyél...
Elkészítési idő: 40 percEGY KÉT JÓ TANÁCS Elkészítés: 1.....ha még csak szikkadt a zsemle kifli akkor tojásba forgatva bundásan fogyasztható tejjel vagy teával ........................................
Elkészítési idő:http://filantropikum.com/igy-keszits-sajtot-hazilag-olcsobb-es-egeszsegesebb/
Elkészítési idő:1. Tisztítsd meg a májat az inas, eres részektől, és vágd kb. 7×4 centiméteres darabokra. 2. Hevítsd fel a zsiradékot egy vastag falú serpenyőben vagy lábasban, és mérsékelt tűz...
Elkészítési idő: