Családireceptkönyv.hu

Svéd gombasaláta


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Fél kg gomba
fél dl olaj
1 fej hagyma
20 dkg paradicsompüré konzerv
3 babérlevél

bors
cukor
citromlé

Elkészítés:


A hagymát felkockázom, megdinsztelem. A gombát vékony szeletekre vágom, majd a hagymához adom. Megfűszerezem és megvárom, hogy az összes levét elforrja. Hozzáadom a paradicsomot és a babérlevelet, és azzal is összepirítom.
Jól behűtve tálalom.

Trükkök, tippek, praktikák:


Tálalás előtt szabadítsuk meg a babérlevéltől, akkor nem kell vadászni evés közben.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Saláták / Hidegtálak,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Jolánka
Fehérbab piyaz (Kuru fasulye piyazi)
Fehérbab piyaz (Kuru fasulye piyazi)

Előző este beáztatom a babot, majd másnap puhára főzöm. A hagymát vékony karikákra vágom. A paradicsomot és a pfefferonit apróra vágom, megvagdalom a petrezselymet és összekeverem...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Marcsi
Sajtkrémes sonkatekercs
Sajtkrémes sonkatekercs

A vajat megolvasztjuk, majd hozzáadjuk a lisztet. Habverő segítségével folyamatosan kevergetjük, amíg be nem sűrűsödik. Hozzáadjuk a forró tejet, majd ízlés szerint sózzuk, borsoz...

Elkészítési idő: 40 perc
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Detty
Tzatziki
Tzatziki

1.A kígyóuborkát nagy lyukú reszelőn lereszeljük, majd kinyomkodjuk belőle a nedvességet. 2.A fokhagymát lereszeljük, vagy nagyon apró darabokra vágjuk. 3.Összekeverjük a reszelt...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk