Fél kg gomba
fél dl olaj
1 fej hagyma
20 dkg paradicsompüré konzerv
3 babérlevél
só
bors
cukor
citromlé
A hagymát felkockázom, megdinsztelem. A gombát vékony szeletekre vágom, majd a hagymához adom. Megfűszerezem és megvárom, hogy az összes levét elforrja. Hozzáadom a paradicsomot és a babérlevelet, és azzal is összepirítom.
Jól behűtve tálalom.
Tálalás előtt szabadítsuk meg a babérlevéltől, akkor nem kell vadászni evés közben.
Előző este beáztatom a babot, majd másnap puhára főzöm. A hagymát vékony karikákra vágom. A paradicsomot és a pfefferonit apróra vágom, megvagdalom a petrezselymet és összekeverem...
Elkészítési idő:A vajat megolvasztjuk, majd hozzáadjuk a lisztet. Habverő segítségével folyamatosan kevergetjük, amíg be nem sűrűsödik. Hozzáadjuk a forró tejet, majd ízlés szerint sózzuk, borsoz...
Elkészítési idő: 40 perc1.A kígyóuborkát nagy lyukú reszelőn lereszeljük, majd kinyomkodjuk belőle a nedvességet. 2.A fokhagymát lereszeljük, vagy nagyon apró darabokra vágjuk. 3.Összekeverjük a reszelt...
Elkészítési idő: