Családireceptkönyv.hu

Hűsítő káposztasaláta, mámorító öntettel


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 kisebb fej káposzta
2 sárgarépa
1 vöröshagyma
friss petrezselyemzöld
só, bors
1 teáskanál cukor
3 evőkanál tejföl
4 evőkanál majonéz
1 teáskanál édes mustár

Elkészítés:


A káposztát és a répát lereszeljük és egy tálba tesszük. A hagymát apróra vágjuk, a salátához adjuk és jól lesózzuk. A tejfölt, a majonézt és a mustárt összekeverjük, fűszerezzük, hozzáadjuk a cukrot és ráöntjük a salátára. A petrezselyemzöldet apróra vagdossuk, rászórjuk, jól összekeverjük és lehűtjük, majd fogyaszthatjuk.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Saláták / Hidegtálak,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Aszpikos sonkatorta
Aszpikos sonkatorta

1. Az almát meghámozzuk, félbehasítva a magházát kimetsszük, húsát egycentis kockákra vágjuk, ahogyan a párizsit (sonkát), az uborkát, a főtt tojást, a főtt burgonyát és sárgarépát...

Elkészítési idő: 40 perc
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Kata
Parmezános cukkini csíkok
Parmezános cukkini csíkok

Melegítsük elő a sütőt 180 fokra, egy tepsit pedig béleljünk ki szilikonos sütőpapírral. Egy kis tálban keverjük össze a parmezánt, kakukkfüvet, oregánót, bazsalikomot, fokhagym...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Céklasaláta
Céklasaláta

1. A főtt céklát és egy nagyobb tormát káposztareszelőn megreszelünk. 2. Ha a cékla puhára főtt, öntsük le róla a levet, és tegyük vissza rá a fedőt, hogy néhány percig a saját...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk