Családireceptkönyv.hu

Vadas


Írta:

Elk. idő: 2 óra
Adag: 4 fő
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 kg répa
3 babérlevél
2kg marhahús
mustár
egy nagy tejföl
bors
hagyma
fokhagyma
citromlé

Elkészítés:


A húst egybe megfőzöm, beleteszem a répát, hagymát, fokhagymát, babérlevelet. Ha megfőtt, kihalászom a répát, összeturmixolom a tejföllel, a mustárral, a citromlével és 2 ek olajon megkaramellizált 2 ek cukorral. A husit felszeletelem, nyakon öntöm a szósszal és összefőzöm.

Kinek a kedvence ez a recept?


Papné Kocsis Éva
favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Marha húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Éva
Rakott gulyás a sütőből
Rakott gulyás a sütőből

60 dkg marhafelsált megmosunk, fölkockázzuk, és egy részüket kizsírozott tűzálló tálba tesszük. 1 kg burgonyát megtisztítunk, megmosunk, karikára vágunk, és a húsra egy sor burgony...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Vadas marhahússal
Vadas marhahússal

Vadas Az apróra vágott hagymát dinszteld meg. A hús hártyáját szedd le, majd szeleteld fel, és tedd a hagymára. Fedő alatt picit süsd meg. Ízlés szerint sózd, borsozd, és tedd b...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Bélszínszelet barna mártással
Bélszínszelet barna mártással

A csontokat egy tepsibe tesszük, magas hőfokon, alaposan megpirítjuk őket kb. 1 óra alatt. Kristálycukrot karamellizákunk, beletesszük a paradicsompürét, a hagymát és a szeletelt...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk