1 kg répa
3 babérlevél
2kg marhahús
mustár
egy nagy tejföl
bors
hagyma
fokhagyma
citromlé
A húst egybe megfőzöm, beleteszem a répát, hagymát, fokhagymát, babérlevelet. Ha megfőtt, kihalászom a répát, összeturmixolom a tejföllel, a mustárral, a citromlével és 2 ek olajon megkaramellizált 2 ek cukorral. A husit felszeletelem, nyakon öntöm a szósszal és összefőzöm.
A marhalapockát megmossuk és 1cm vastagságú, 5cm hosszúságú csíkokra vágjuk. A feldarabolt szalonnát zsírjára sütjük, kivesszük, félretesszük. A zsírban megpirítjuk az apróra vágot...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA füstölt szalonnát csíkokra vágjuk. A húsba 2 cm mély "hasadékokat" vágunk és beletesszük a szalonna csíkokat, majd összekötözzük. Megsózzuk, megborsozzuk. Olajjal kikent tepsibe...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű◾️A húst felszeleteljük, sózzuk, borsozzuk és elősütjük. ◾️Az olajon megpirítjuk a felkockázott hagymát, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát és a felaprított zöldségeket. ◾️Felöntjü...
Elkészítési idő: 180 perc Nehézség: KönnyűA hagymát kockára vágjuk, nem kell túl apróra, a répát pedig nagyon karikákra. Olajon lepirítjuk ezeket és kivesszük a serpenyőből. Utána a csíkokra vágott szalonnát pirítjuk, szin...
Elkészítési idő: 250 perc Nehézség: Közepes