1 kg répa
3 babérlevél
2kg marhahús
mustár
egy nagy tejföl
bors
hagyma
fokhagyma
citromlé
A húst egybe megfőzöm, beleteszem a répát, hagymát, fokhagymát, babérlevelet. Ha megfőtt, kihalászom a répát, összeturmixolom a tejföllel, a mustárral, a citromlével és 2 ek olajon megkaramellizált 2 ek cukorral. A husit felszeletelem, nyakon öntöm a szósszal és összefőzöm.
60 dkg marhafelsált megmosunk, fölkockázzuk, és egy részüket kizsírozott tűzálló tálba tesszük. 1 kg burgonyát megtisztítunk, megmosunk, karikára vágunk, és a húsra egy sor burgony...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst, szeletekre vágom, majd csíkokra és végül apró kockákra. Ezután a késsel, többször „átfutok” rajta, míg kellőképpen apróra nem vágtam, nagyjából a darált húsnak megfelelő ál...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűBabgulyás A forró zsiradékon megpirítom a vöröshagymát, rajta megfuttatom a fokhagymát és a köményt, a marhahúst ráteszem, pár percig dinsztelem, amíg a hús kifehéredik. A tűzről...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes♥ Pácolás Nagyon vcékony szeletekre vágjuk a húst, majd egy nagyobb tálban elheelyezve adjuk hozzá a szója szósz, afehér bort és az olajat. Végül hozzáadjuk a kukorica keményítőt...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes