Fél kg porcukrot elkeversz 2 evőkanál cmc-val, közben 60 ml ( 4 evőkanál) vizet összemelegítesz 2 teás kanál glükózzal, vagy mézzel és az egészet összegyúrod, babszemnyi kókuszzsír, vagy vaj jót tesz neki..ennyi, slusz
Tojásokat ketté választom, fehérjét kemény habbá verem ,sárgájához: cukor,rum+vaníliaaroma,margarin,habosra keverem,a tejből picit hozzáadva még habosabbá simábbá dolgozom,aztán me...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sárga tésztához a tojássárgáját a cukorral habosra verjük, majd a meleg vizet és az olajat apránként hozzáadjuk. Beleszitáljuk a sütőporral elkevert lisztet. A tojásfehérjét ha...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz alapanyagokat összeállítjuk és a hűtőbe tesszük. Töltelék: A vizet felforraljuk és belekeverjük a lisztet. Pár pillanat alatt összeáll. Levesszük a tűzhelyről és belekeverjü...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1.Ha zabpelyhet használunk, gyors késsel daráljuk le. 2.A tojássárgáját keverjük össze az édesítővel, a zabpehellyel és a sütőporral, majd a tejjel is. 3.A tojásfehérjét kemény...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű